Επαγγελματίες τροφοί

Κατερίνα Κωνσταντινίδου, «Η εμπορευματοποίηση του γυναικείου στήθους: Επαγγελματίες τροφοί στο Εκθετοτροφείο της Κέρκυρας», Περί Ιστορίας 6 (2013), 57-68.

Η μελέτη αφορά την επαγγελματική κατηγορία των τροφών, η ύπαρξη της οποίας συνιστά μια δεδομένη πραγματικότητα έως και τις αρχές του 20ού αιώνα, σε συσχέτιση με τη λειτουργία του Εκθετοτροφείου της Κέρκυρας κατά την περίοδο της βενετικής κυριαρχίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s